Nike Air Jordan 12 Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Air Jordan 12 lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Tina Steffenakk Hermansen, eller TSH som merket heter, var den første designeren som hadde visning under Oslo Fashion Week, og visningen regnes som en av de viktigste å få med seg under moteuken. Og ikke uventet var det mange som hadde møtt opp på DOGA for å se TSH sin høst- og vinterkolleksjon 09/10.

Nike Air Jordan 12 Norge Outlet, Kolleksjonen, som har fått navnet Street chic glamour, var en smule mer rocka enn det vi har sett fra TSH tidligere. Designeren hadde lagt vekt på kontraster ved å kombinere det søte med det sexy og rocka. Vi så åletrange skinnbukser sammen med korte, hvite jakker med blomsterdetaljer, og frynsetopper. TSH viste også pelsvester og -jakker, og hvite frynsekjoler sammen med sorte strømper og rå, grove ankelstøvletter.

En viktig detalj var de sorte skinnhanskene som de fleste modellene bar - selveste bruden hadde sorte skinnhansker til den romantiske og voluminøse brudekjolen.
En lang sort kjole med massevis av rysjer var et av høydepunktene. Fargene gikk stort sett i sort og hvitt, med innslag av lilla, grønt og rosa.

Nike Air Jordan 12 Norge Outlet Nøkkelplagg: Pels- og skinnvester, skinnbukser og -hansker og frynsekjoler.

Tekstiler: Mye semsket skinn, kombinasjoner av pels og strikk, silke, skinn og blomsterdetaljer. Stor materialmiks!


2017 Peoples Sko Of Italy Superga Watermelon Dame Sko Outlet Norge
2017 Peoples Sko Of Italy Superga Watermelon Dame Sko Outlet Norge
Inspirasjon: En japansk kultfigur ved navn Lady Snowblood, en kvinne med stil som søker rettferdighet mot ondskap.

#oslo fashion week#moteuke#visning#tsh