Nike Air Jordan Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Air Jordan lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Liker du både det svenske merket Weekday og den danske designeren Stine Goya, betyr det dobbelt lykke for deg. Stine Goya har nemlig inngått et samarbeid med Weekday og resultatet er syv unike plagg. Nike Air Jordan Norge Outlet, Noen av dem vil ha Stine Goyas velkjente mønster og skulpturelle former.
- Mønsteret på noen av plaggene avslører hvor glad jeg er i store og iøynefallende trykk. Men kolleksjonen består også av smale bukser, jakker og kjoler med kraftige glidelåser - en detalj som gjør kolleksjonen rå og maskulin, forteller Stine Goya.
Svart, grått og rosa
Stine Goyas kolleksjon for Weekday er en samling av designerens favorittsilhuetter. Nike Air Jordan Norge Outlet Plagg fra tidligere sesonger har blitt oppgradert og kombinert - og resultatet er en svart kolleksjon med innslag av rosa og grått.
Kolleksjonen kommer i utvalgte Weekday-butikker i midten av oktober - den endelige datoen er enda ikke offentliggjort. Kolleksjonen består av syv plagg som vil koste mellom cirka 125 og 660 kroner.
Weekday til Norge!
Ifølge H&M ønsker de nå å ekspandere med sine tre undermerker, Weekday, Monki og COS, og røper at de hele tiden er på utkikk etter de rette lokalene til kleskjedene.
Nike Air Max 2016 GS Black Blue Kids Running Sko Online Outlet 806771-005 Norge
Nike Air Max 2016 GS Black Blue Kids Running Sko Online Outlet 806771-005 Norge
Og de har i hvert fall dukket opp for Monki, som åpner opp i Bogstadveien i november.
Enn så lenge må du derfor reise til Sverige eller København for å få tak i Stina Goyas kolleksjon for Weekday.
.