Nike Air Jordan Super Fly 3 Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Air Jordan Super Fly 3 lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Har du sett igjennom klesskapet med den konklusjonen at du har absolutt ingenting å ha på deg på sommerens festivaler? Eller mangler du bare litt inspirasjon til hvordan du kan mikse klærne på en annerledes og kreativ måte?

Nike Air Jordan Super Fly 3 Norge Outlet, Bli inspirert av stilikonenens festivalstil her

Slik får du festival-looken:

Nike Air Jordan Super Fly 3 Norge Outlet - Eksperimenter! Festival betyr at du kan være langt mer kreativ i klesveien enn til daglig. Så miks farger, materialer og stilarter.

- Gå etter en look som er enkel, spesielt hvis du sover i telt. Istedenfor å legge kajal og maskara kan du bruke en rød leppestift for å få et snev av glamour.

- Solbriller er et festival-must. De beskytter øynene dine mot solen og skjuler trette øyne og blå ringer. Og med et par solbriller kan du tilføre antrekket ditt akkurat det du ønsker. Store, runde solbriller tilfører et glamorøst streif, hvite solbriller gir kant, store pilotbriller gjør deg kul og neonfargede solbriller spriter opp antrekket.


2016 Nike Roshe Run Green Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
2016 Nike Roshe Run Green Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
- Gummistøvler er et annet festival-must. De stenger ikke bare regn og gjørme ute - de beskytter føttene dine når du står som sild i tønne på konsert. Og så kan du heldigvis gå i korte shorts uten å virke for avkledt, og i fin kjole uten å virke for pyntet - gummistøvlene setter nemlig et avslappet preg på ethvert antrekk.

#kate moss#lily allen#festivalstil#stiltips

Nike Air Jordan Super Fly 3 Norge Outlet