Nike Air Presto Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Air Presto lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Celebriteter som Kate Bosworth, Eva Herzigova, Alice Dellal, Jean Paul Gaultier og Emanuelle Béart festet sammen i en magisk verden i Paris tirsdag kveld, da lanseringen av Sonia Rykiel pour H&M ble feiret. Grand Palais - en av byens mest berømte bygninger - var forvandlet til et parisisk eventyrland for rundt 2000gjester.
Se video fra showet her!
Se flere videoer fra lanseringen i Paris her!
(Costume er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)
Designere, modeller og fashionistas måtte gå gjennom en fortryllet skog for å komme til gjenskapningen av Saint Germain, Sonia Rykiels åndelige hjem, for så å sitte under en spesiallaget utgave av Eiffeltårnet. Nike Air Presto Norge Outlet, Her fikk gjestene en forhåndsvisning av undertøykolleksjonen Sonia Rykiel pour H&M, som blir lansert i 1500H&M-butikker verden over fra 5.desember. Strikkekolleksjonen for dame og jente, som blir lansert 20.februar 2010, ble også vist frem.
Fantasi, magi og mote
- Gjennomgangstemaet var briljansen som både Paris og Sonia Rykiel representerer. Nike Air Presto Norge Outlet Vi ville gi gjestene en eventyraktig opplevelse og føre dem inn i en fantasiverden de kunne leve seg inn i - mens de oppdaget Sonia Rykiel pour H&M-kolleksjonen. Det hele dreide seg om julestemning, sier Nathalie Rykiel, kunstnerisk leder og administrerende direktør i Sonia Rykiel.
Sniktitt på Sonia Rykiel pour H&M-kolleksjonen her!
Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M, er storfornøyd med både kolleksjonen, samarbeidet og lanseringen:
- Det var en helt magisk kveld, Sonia Rykiel er parisisk til fingerspissene. Det var selve sjelen i kolleksjonene Sonia Rykiel pour H&M, som skinte igjennom på festen. Det har vært fantastisk spennende å samarbeide med et moteikon som Sonia Rykiel. Nike Air Presto Norge Outlet Vi er veldig fornøyde med kolleksjonen, som vi føler er 100prosent Sonia Rykiel.
2016 Nike Air Max Typha Green/White/Pink Herre Running Sko Online Outlet 820198-013 Norge
2016 Nike Air Max Typha Green/White/Pink Herre Running Sko Online Outlet 820198-013 Norge
Denne undertøyskolleksjonen er virkelig den perfekte julegaven.
.