Nike Basketball Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Basketball lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Denne uken er det New York Fashion Week, og Hanneli Mustaparta er midt i motemekkaet. Hun er høyt og lavt med kameraet, og sender oss daglige oppdateringer fra motemetropolen hele uken. Følg med på costume.no!

Nike Basketball Norge Outlet, Sara Rostrup er en av Norges beste makeup-artister. Hun har jobbet i Norge og Danmark i over 6 år, men har nå base i New York. Du har sikkert sett navnet hennes i flere nydelige moteserier i blant annet Costume. På fredag var hun med og gjorde makeup på Rag & Bone-visningen her i New York.

Sara har skjønt at man trenger utfordringer for å utvikle seg og vokse innen faget, og hun har gått fra å gjøre en fremragende jobb på store shoots i Skandinavia, til å jobbe som 1. assistent til makeup-artisten Gucci Westman i New York. Her får hun brynt seg skikkelig i det hektiske og krevende miljøet , og lærer ting hun ganske sikkert ikke ville fått sjansen til i hjemme.

Nike Basketball Norge Outlet - Sara, hvordan er det å jobbe med Gucci Westman?
Det er kjempespennende og fascinerende! Hun er en av verdens beste makeup-artister, og jeg lærer noe nytt fra henne hver dag. Hun er halvt svensk og har bodd ti år i Sverige, så vi snakker hemmelig på norsk/svensk sammen. Det har gjort at vi er blitt gode venner.

- Fortell litt om hvorfor du valgte å bli akkurat hennes assistent.
Jeg møtte henne for fire år siden i London, på en pressetur til Lancôme hvor hun var Artistic Director. Hun var superkul, jordnær og hyggelig, i motsetning til veldig mange andre drama queen-makeup artister... Jeg visste allerede der at drømmen var å jobbe for henne, og jeg begynte å følge med på jobbene hennes i Vogue og andre blader.

- Hvordan makeup la dere på Rag & Bone visningen i går? Hva var inspirasjonen til den?
Modellene fikk først en ansiktsmaske (luksus!) for å gi mest mulig fukt til huden. Vi brukte omtrent ingen foundation på huden, men vi dekket med bittelittegrann concealer der det var nødvendig. Øynene ble rammet inn med brun kremøyenskygge som vi la på med fingrene, og vi vippet øyenvippene – men la ingen maskara og øyenbrynene ble gredd i form. Vi la på en orange leppestift, som Gucci selv har laget for Revlon. Til sist fikk de sprayet vann lett over ansiktet, så huden så helt fresh ut! Veldig kul og rå look, helt i ånden med Rag & Bone.

- Hvilke modeller la du makeup på?
Coco Rocha og Jessica Stam.

Nike Basketball Norge Outlet Gucci Westman og Sara Rostrup©Hanneli Mustaparta

Gucci Westman og Sara Rostrup
(Foto: Hanneli Mustaparta)

- Hva er den merkeligste jobben du har vært med på?
Da Coco fikk farget håret rødt skulle det tas bilder til Vogue. Hårstylisten kremet håret hennes inn i mangofarget balsam, og formet opp håret i en kjempeoppsats så det skulle ligne a scoop of icecream. Det så rimelig sinnsykt ut, men bildet kom aldri på trykk.

Nike Basketball Norge Outlet - Hvilke jobber har Gucci tatt deg med på hittil?
Alle visningene hun har gjort under moteukene, kampanjejobber for blant andre Tiffanys og Escada, flere Vogue- og V Magazine-shoots og reklamefilmer for blant annet Revlon.

- Har du et hett triks til en ny måte å sminke seg på til hverdags?
Nå på vinteren kan huden ofte se litt død og blek ut. Bruk en rosatonet krem-blush til å gi liv i kinnene, så det ser ut som om du har vært ute i frisk vind. Legg samme farge på leppene. La helt være å plukke øyenbrynene, og fyll heller inn litt farge og gre dem oppover. Det er en stor trend med Brooke Shields-bryn nå, og looken fungerer kjempebra til rosey cheeks og litt farge på leppene.

- Har du en hangup innen makeup for tiden?
Jeg er litt svak for kremkonsistenser, og har alltid hatt en tendens til å gjøre lookene mine naturlige og friske. Nå skal jeg freake litt ut, og har bestemt meg for å planlegge et skjønnhetsopptak med neonfarger og Boy George-inspirasjon.

- Hvilke råd vil du gi til de som har ønsker å bli makeup-artister?
Finn en makeup-artist som du kan følge og assistere, istedet for makeup-skoler. Slik at du kommer rett inn i bransjen og lærer hvordan ting fungerer i virkeligheten, og dermed får de beste tipsene som funker!


Nike Air Max 2017 Purple Yellow Dame Running Sko Outlet Norge
Nike Air Max 2017 Purple Yellow Dame Running Sko Outlet Norge
Følg med på Sara sin makeup-blogg fra New York på www.youblush.blogspot.com.

#hanneli mustaparta#moteuken i new york#sara rostrup#gucci westman#moteuke