Nike Casual Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Casual lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

1. Lær selgeren å kjenne
Les nøye beskrivelsen av det du ønsker å kjøpe og merk deg selgerens omdømme. Kjøpere og selgere gir tilbakemeldinger og poeng til hverandre etter et salg/kjøp. Disse tilbakemeldingene beskriver hvordan selger eller kunde har opplevd handelen og kan dermed gi deg et bilde av selgeren. Er du noe du lurer på kan du også kontakte selgeren direkte.
2. Benytt deg av sikre forsendelser og betalingstjenester
For å være helt sikker når du gjennomfører et kjøp, bør du benytte deg av sikre betalingsmetoder, som for eksempel PayPal. Da har du muligheten til å trekke tilbake betalingen hvis varen skulle utebli. Unngå å benytte usikre betalingsalternativer, som å sende kontanter i posten eller bruke instant money transfers - ettersom transaksjonene ikke går an å spore opp. Benytt sikre forsendelser, rekommandert post eller postoppkrav.
3. Svar aldri på e-poster som spør etter personopplysninger
En fin regel er å beskytte passordene dine som om de er nøklene til huset ditt. Svar aldri på e-poster der du blir bedt om å gi ifra deg innlogginsopplysninger eller logge inn på en nettside for å verifisere kontoopplysningene dine.
4. Vær ekstra forsiktig hvis noe virker for godt til å være sant!
Man vil alltid komme over noen skikkelige kupp på Finn.no eller Ebay, men se opp for auksjoner med uvanlig lave kjøp nå-priser. Føler du deg usikker på noe så spør selgeren og alltid bruk sunn fornuft.

Nike Casual Norge Outlet, Les også:


2016 Nike Air Max Sequent Navy Blue Red Dame Running Sko Online Outlet Norge
2016 Nike Air Max Sequent Navy Blue Red Dame Running Sko Online Outlet Norge
10 tips til god nettshopping

#shopping#shoppingtips#nettbutikker

Nike Casual Norge Outlet