Nike Flex Series Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Flex Series lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Leila Hafzi og meddesigner Marcus Green har lenge drømt om en egen butikk viet Leila Hafzis univers. Nå har drømmen gått i oppfyllelse - allerede 25. Nike Flex Series Norge Outlet, november åpner de butikk i Posthallen i Oslo sentrum.
- Etterspørselen etter Leila Hafzis kjoler har økt betraktelig de siste årene, og vi har et behov for å kunne vise frem kolleksjonene våre i butikk samt ta i mot kunder som ønsker skreddersydde selskapskjoler og brudekjoler, forteller Marcus Green.
Prinsessen av Iran
Posthallen er den perfekte rammen for Leila Hafzi. Nike Flex Series Norge Outlet Butikken blir midtpunktet i det ærverdige, gamle postkontoret fra forrige århundre, og passer med andre ord perfekt til designerens prinsessedrømmer:
- Jeg har vært prinsesse siden jeg kunne si ordet kjole, og da jeg var liten var jeg fullstendig overbevist om at jeg var prinsessen av Iran som måtte bo i Norge på grunn av krigen mellom Iran og Irak. Universet mitt er feminint og drømmende, med et innslag av sexy og rocka. Jeg har både prinsessen og krigeren i meg, sier Leila Hafzi.
Kvalitet, etikk og miljø
Leila Hafzi designer klær for den bevisste kvinnen som ser skjønnheten i en vakker kjole, men som samtidig er opptatt av god kvalitet, etikk og miljø.
2016 Nike Air Max Sequent Black Fluorescent Green Dame Running Sko Online Outlet 719912 701 Norge
2016 Nike Air Max Sequent Black Fluorescent Green Dame Running Sko Online Outlet 719912 701 Norge
All produksjon foregår i Nepal, og de har et tett samarbeid med Fredskorpset som sørger for at produksjonen foregår på en etisk og miljømessig korrekt måte.
Marte Stokstad, Pia Lykke, Linn Skåber, Vendela Kirsebom, Vibeke Klemetsen og Triana Iglesias er bare noen av norske kjendiser som har lagt sin elsk på kjolene til Leila Hafzi.. Nike Flex Series Norge Outlet