Nike Heels Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Heels lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Alexander Wang jobber for tiden med en underkolleksjon kalt T by Alexander Wang som skal bestå av tolv ulike t-skjorter i farger som hvit, lavendel lilla, grå, blå og grønn. T-skjortene er laget i slitt stil for å kjennes som om de allerede er brukt. Wang sier til WWD.com at plaggene skal føles som en trøye du har sovet i om natten og beholder på utover dagen, fordi den er så myk. Wang er kjent for sin kule, rocka og avslappede design med utgangspunkt i "model off the runway", som han har beskrevet den selv. Også hovedlinjen har innkludert trøyer og t-skjorter i eksklusiv bomull i hver kolleksjon han har laget. Det geniale med T by Alexander Wang er at plaggene koster en tredjedel av det hovedlinjen selger for. Om kolleksjonen vil nå norske butikker er enda uvisst, men i New York vil T by Alexander Wang selges hos Barneys og Opening Ceremony.

Nike Heels Norge Outlet, Den unge designeren lanserer i tillegg en skokolleksjon denne våren, også den mer prisvennlig enn hovedkleslinjen. Wang starter i det små med kun fem forskjellige varianter, og prisene ligger fra rundt tusenlappen og opp til to tusen kroner. Skoene var å se på catwalken da Wang viste sin vår- og sommerkolleksjon for 2009 i New York i høst.


2016 Nike Air Max Sequent Blue Orange Herre Running Sko Online Outlet 719912 801 Norge
2016 Nike Air Max Sequent Blue Orange Herre Running Sko Online Outlet 719912 801 Norge
Har du planer om en tur til New York i løpet av våren og er fan av Wangs design, bør du føre T by Alexander Wang opp på shoppinglisten. Til priser som slår merker som James Perse, Acne, American Vintage og ikke minst, The Row, er du garantert å gjøre et kupp.

Nike Heels Norge Outlet