Nike Kobe Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Kobe lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Oslos gamle sjokoladefabrikk, Freia-fabrikken, ble tirsdag 5. mai forvandlet til et undertøysmekka da Norges beste designstudent skulle kåres i den norske Triumph Inspiration Award-finalen, for så å gå videre til den internasjonale finalen i Milano.
Elevene fra moteskolen ESMOD levde opp til kravene for det utvalgte temaet, Icons. Blant de kreative bidragene fantes inspirasjon fra blant andre Josephine Baker, Edith Piaf og eventyret Rapunzel, som på alle nivåer beviste at de norske finalistene kan konkurrere både når det gjelder håndverk og kunstnerisk teft.
Kveldens vinner ble Ninette Bøhmer, som vant med sin fortolkning av den irakiske, kvinnelige arkitekten Zaha Hadid - Chaos Control.
2. plassen gikk til Gloria Auma (Be of 2 minds), mens Camilla Ulvund (Josephine Baker) gikk av med 3. plassen.
Positivt overrasket
Konferansier Mariann Thomassen, som er frontfigur i Surferosa, var positivt overrasket og understreket umiddelbart etter showet hvor viktig det er at markedsledere som Triumph tar denne form for initiativ. Hun syntes også at undertøyet var av så høy kvalitet at hun til enhver tid ville gått i det.
- Ikke bare vinneren, men alle sammen! Jeg er så overrasket.
Den norske finalen var én av 30 finaler som avholdes verden over. Finalistene fra de respektive landene møtes til den store finalen i Milano i september, der verdenspressen og et stjernespekket dommerpanel vil velge ut det undertøysettet som bryter grensene.
Vinneren får en pengepremie på 15.000 Euro, og får omgjort sitt design til et undertøysett som vil bli solgt i utvalgte Triumph-butikker verden over.


2016 Nike Air Max Sequent White Herre Running Sko Online Outlet Norge
2016 Nike Air Max Sequent White Herre Running Sko Online Outlet Norge
Triumph Inspiration Award ble arrangert for første gang i 2008. I fremtiden vil konkurransen holdes annen hvert år - neste gang i 2011.

Nike Kobe Norge Outlet,