Nike Sko Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike Sko lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Vi så en salig forening av silkekrepp, chiffon og deilige farger da Leila Hafzi viste frem sin kolleksjon Nektar i Oslo Kongressenter torsdag kveld. Kolleksjonen er utelukkende inspirert av blomster - roser, liljer, rhodedendron og vannliljer - fra blant annet Nepal og Katmandu, derav de friske og naturlige fargene.
De lange, feminine og florlette kjolene i kjent Leila Hafzi-stil gikk igjen gjennom hele visningen, dekket av ulike sommerfugl- og blomstertrykk. Nike Sko Norge Outlet, Det var også innslag av korte, fargesterke kjoler og deilige buksedrakter, og modellenes hår var pyntet med pastellfargede roser.
Tro mot sine etiske prinsipper
Halvt norske, halvt iranske Leila Hafzi har holdt på i godt over ti år som designer. Leila har hele tiden hatt fokus på etikk og miljø, og sammen med Marcus André Green har de to designet en luksuskolleksjon med mye håndmalt silke.
- Jeg har alltid vært blomsterfrelst og nå skjer det... Nike Sko Norge Outlet En kolleksjon utelukkende inspirert av blomster. Er det ikke herlig å skape og reskape naturens ekte underverker?, spør Leila Hafzi.
Mange Hollywood-kjendiser har trykket kjolene hennes til sitt bryst, blant andre Angelina Jolie, Kylie Minogue, Mischa Barton og Amy Smart.
Nike Air Max Cristiano Ronaldo 2016 Blue White Herre Running Sko Online Outlet 507216 600 Norge
Nike Air Max Cristiano Ronaldo 2016 Blue White Herre Running Sko Online Outlet 507216 600 Norge
Her hjemme har HKH Kronprinsesse Mette-Marit, Vendela Kirsebom og Mona Grudt båret hennes kreasjoner.. Nike Sko Norge Outlet