Nike X Liberty Merlin Norge Outlet

billig Nike Shox i billig Nike X Liberty Merlin lager chinacheap Nike Shox i Kina billig Nike Shox china gratis frakt.

Triumph Inspiration Award er en global designkonkurranse der mote- og designstudenter fra over 30 land og 70 anerkjente designskoler deltar. Konkurransen gir unge studenter muligheten til å uttrykke seg kreativt og vise frem sitt talent. Nike X Liberty Merlin Norge Outlet, Hvert land kårer en vinner som skal konkurrere i finalen i Milano.
I Norge deltar 20 studenter fra moteskolen ESMOD i designkonkurransen. Allerede 23. Nike X Liberty Merlin Norge Outlet april blir 10 stykker plukket ut til å delta i den norske finalen, som holder sted på Freia-fabrikken i Oslo den 5. mai.
Årets motto: Icons
Studentene skal i år skape et undertøysett under mottoet Icons. Et ikon kan representere noen eller noe som er kjent og beundret, dette kan blant annet være en person, et musikkstykke, et maleri, et litterært verk, dristig arkitektur, kunst eller en tidløs film.
Pengepremie og egen undertøyskolleksjon
Vinneren av den norske finalen får mulighet til å delta i den internasjonale finalen - som i september 2009 vil finne sted i motehovedstaden Milano. Vinneren av den internasjonale finalen vinner 15.000 Euro, og får omgjort sitt design til et undertøysett i samarbeid med Triumphs designteam. Nike X Liberty Merlin Norge Outlet Det ferdige resultatet vil bli solgt i utvalgte Triumph-butikker verden over.
DU kan også vinne!
Stem på ditt favorittdesign blant studentene, og bli en av tre heldige vinnere av undertøy for 1000 kroner, samt billetter til den norske finalen 5. mai for deg og en venn/venninne. Konkurransen legges ut på costume.no fredag 17. Nike X Liberty Merlin Norge Outlet april - følg med!
Den norske juryen består av:
- Monica Csango, konstituert sjefredaktør i Costume
- Geir Ivar Nordli, adm. direktør på ESMOD Oslo Moteskolen AS
- Ida Gullhav, undertøysdesigner
- Sofie Lindahl-Jessen - markedssjef hos Triumph
Det er enda ikke bestemt hvem som skal sitte i den internasjonale juryen, men det blir høyprofilerte personer som under finalen i Beijing i 2008. Der satt blant andre designerduoen Victor & Rolf, supermodell Helena Christensen og fotograf Ellen von Unverth.
I fjor kom ESMODs representant, Stine Fagervik Rosèn, på 3.
2016 Nike Air Max Sequent Black Fluorescent Green Herre Running Sko Online Outlet 719912 701 Norge
2016 Nike Air Max Sequent Black Fluorescent Green Herre Running Sko Online Outlet 719912 701 Norge
plass med hennes bidrag Desire for Beautiful Trash.
.